Ewan McGregor hónapokon át gyakorolt hosszú kardpárbajokat az Obi-Wan Kenobihoz

Egy interjúban arra is utalt, hogy a 2022-re várható Obi-Wan Kenobi című hatrészes élőszereplős sorozatban a fiatal Luke Skywalker is felbukkanhat.


Ewan McGregor meg kellett szakítsa a fénykardedzéseit, olyan rosszul érintette a második adag Covid elleni oltása – derül ki a skót színész The Hollywood Reporterrel folytatott beszélgetéséből.

„Hónapokon át zajlottak ezek a monumentális, két és fél óra hosszú kardpárbaj- és kézitusa-edzéseink”

– mondta a lapnak a szakállasan nyilatkozó, ismét Obi-Wan Kenobi bőrébe bújó Ewan McGregor, aki arról is beszélt, rosszul érintette az előzménytrilógia nem kifejezetten pozitív fogadtatása. A cikkben ő maga is elismerte, hogy A Sith-ek bosszúja esetében nehéz dolguk volt, hiszen hónapokig kellett szinte kizárólag kék- és zöldháttér előtt elmondaniuk „a nem éppen Shakespeare-i párbeszédeket”. „Nem nagyon tudsz elmélyülni egy párbeszédben, ha lényegében semmilyen környezet sem vesz körül. Nagyon nehéz volt” – vallotta be a színész, aki nemrég töltötte 50. születésnapját.

[jnews_hero_8 hero_style=”jeg_hero_style_7″ include_post=”4634,6979,9160″]

Ugyanakkor elmondta azt is, minél közelebb került ahhoz, hogy ismét megformálja Obi-Want, annál jobban el akarta játszani megint. Ráadásul itt már nem lesz gond a kék- és zöldhátterekkel, hiszen A mandalore-inál is alkalmazott StageCraft technológiát használják majd.

 

„Kivetítik a hátteret a hatalmas LED-falakra. Szóval ha sivatagban vagy, egy sivatag közepén állsz. Ha hóban vagy, hó vesz körül. Ha pedig egy csillagvadász pilótafülkéjében ülsz, az űr van körülötted. Annyira valóságos hatást kelt majd”

– fogalmazott Ewan McGregor, aki azt is elárulta, egyelőre nem kezdődött el a forgatás, de tesztfelvételei már voltak Deborah Chow rendezőnővel, akit remek szakembernek tart. Arra a kérdésre, hogy e tesztfelvételeken felbukkant-e a fiatal Luke Skywalker, McGregor szája a jellegzetes mosolyára húzódott, majd ennyit mondott:

„Az nagyon is lehetséges. Nem tudom.”

[jnews_hero_9 hero_style=”jeg_hero_style_5″ include_post=”9238,8999″]

Az Obi-Wan Kenobi jelen tudásunk szerint 2022-re érkezhet a Disney+-ra. A hatrészes sorozatnak a közelmúltban lett hivatalos a szereplőgárdája, a névsort kitárgyaltuk a Huttcast Live 9. adásában.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=ejVIkp_Myww”%5D