Rosario Dawson erőteljesen utalt arra, hogy benne lesz A mandalore-iban

Rosario Dawson egy műsorban kvázi elismerte, hogy a közeljövőben hivatalosan is bejelentik, benne lesz A mandalore-i élőszereplős Star Wars sorozat második évadában.


„Még nem erősítették meg, de amint megteszik, nagyon boldog leszek. Nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy egy ponton be fogják jelenteni”

fogalmazott Rosario Dawson a Variety After-Show c. beszélgetős műsorban. Mint mondta, ha megtörténik, és valóban benne lesz A mandalore-iban, az „millió egy százalékban rajongók miatt” lesz. Ugyanebben az interjúban arról is beszélt, szívesen szerepelne Star Trek produkcióban is, és hogy megvan az esélye annak, hogy a későbbiekben politikusnak áll.

[jnews_hero_13 hero_style=”jeg_hero_style_4″ include_post=”5833″]

Az elmúlt években sok rajongó fantáziált arról, hogyha Ahsoka Tano élőszereplős projektben szerepelne, ki alakítsa. Sokan mondták Rosario Dawsont, de csak közel egy hónappal ezelőtt erősödött meg a pletyka, amikor több portál saját forrásaira hivatkozva arról írt, hogy a színésznő alakítja majd Ahsokát A mandalore-i második évadában. Hivatalos bejelentés ezzel kapcsolatban azóta sem érkezett, csupán Ahsoka hangja, Ashley Eckstein jelezte, ő nem dolgozik A mandalore-in.

Mindenesetre Dawson mostani szavai is arra utalnak, valóban felbukkan a sorozatban.

A mandalore-i második évada ősszel jön a Disney+-on. Azt tudjuk, hogy Taika Waititi most nem rendezett epizódot, Carl Weathers azonban igen, s pletykálnak arról is, hogy Robert Rodriguez is direktori székbe ült. További pletyka, hogy Michael Biehn is felbukkan a második évadban, valamint hogy visszatér Bill Burr – ezekről bővebben itt írtunk. Emellett a napokban felröppent az is, hogy Ming-Na Wen is visszatér Fennec Shandként a második évadban. Ám mindezeket érdemes pletykaként kezelni, míg nem érkezik hivatalos bejelentés.

Időközben viszont jött egy hivatalos bejelentés: dokusorozat készült A mandalore-i első évadának munkálataiból, május 4-én – tehát a Star Wars-napon! – debütál a Disney+-on.