2021-ben is ingyenes e-könyvvel kíván kellemes ünnepeket a Ziro.hu!

A 18 éves Knights of the Old Republicot és a 10 éves The Old Republicot ünnepeljük idei e-könyvünkben, amelyben három olyan írás is helyet kapott, amelyek itt jelennek meg először!


Ahogy 2019-ben és 2020-ban, úgy idén is egy ingyenes e-könyvvel kedveskedünk olvasóinknak.

[jnews_hero_9 hero_style=”jeg_hero_style_7″ include_post=”5013,8620″]

Minden idők leghosszabb Ziro.hu e-könyvét nyújtjuk át olvasóinknak, amely összesen 170 oldalas lett. PDF-ben és a két legnépszerűbb, e-könyv olvasók által is kezelt formátumban (Epub és Mobi) is elérhetővé tettük a cikkünk végén A KotOR 18 éve című könyvünket.

Részlet a kötet egyik szerkesztője, Faragó Dániel szerzőnk előszavából:

„A kötetbe végül húsz cikket válogattunk össze, hiszen utóbbi években sokszor írtunk a KotOR és SWTOR játékokról. A játékok mellett a hozzájuk kapcsolódó könyvekről, a Régi Köztársaság korszakának elemzéseiről, továbbá Legendák és kánon összehasonlításáról is hoztunk cikkeket.

A korábbi két e-könyvünkhöz képest ez a kiadvány annyiban más, hogy ezúttal három exkluzív cikket is tartalmaz. Ezek eddig nem jelentek meg a Ziro.hu-n, hanem itt olvashatjátok először.

Ez a kötet remek ahhoz, hogy méltóképpen megünnepeljük a KotOR létezésének tizennyolc és az SWTOR tíz évét. A LucasArts rengeteg Star Wars-játékot készített az elmúlt évtizedek alatt, ám csak kevésnek adatott meg, hogy kultikus státuszba emelkedjen. A Knights of the Old Republic viszont ilyen.

Reméljük, ti, kedves olvasók is legalább akkora örömötöket lelitek majd e kötetben, mint amekkora lelkesedéssel mi elkészítettük azt.

Boldog karácsonyt, és a 2021-esnél boldogabb, gondtalanabb és sikeresebb új évet kíván a Ziro.hu szerkesztősége!”

A kötet az alábbi formátumokban tölthető le, a megfelelő képre kattintva: