Ingyenes tartalmi frissítést kapott a Jedi: Fallen Order

A Taika Waititi-bejelentés után a nap újabb meglepetése, hogy váratlanul és minden előzetes bejelentés nélkül egy ingyenes frissítés vált elérhetővé a Star Wars: Jedi: Fallen Orderhez. Úgy tűnik az EA-nek és a Respawn Entertainmentnek még vannak tervei a játékkal, amely a tavalyi év egyik legsikeresebb videójátéka lett. Lássuk, hogy mit tartalmaz az update.


Tavaly novemberben mi is írtunk a Jedi: Fallen Orderről, egy jól összerakott singleplayer souls-like akciójáték lett, amelyet oly régóta vártak már a rajongók. Mivel multiplayer nem tartozik hozzá és sem a kiadó EA, sem a fejlesztő Respawn nem közölte, hogy megjelenés utáni tartalmakkal is készülnének, joggal hittük azt, hogy a játék ennyi és nem több, várjunk az esetleges második részig.

[jnews_hero_13 hero_style=”jeg_hero_style_4″ include_post=”4710″]

Most úgy tűnik, ez nem igaz, ugyanis jól időzítve a nemzetközi Star Wars Naphoz, egy kis frissítéssel kedveskedtek a rajongóknak, amely a hibajavítások mellett új játékmódokat és karakterskineket tartalmaz.

Alapvetően három új játékmód érkezett a Jedi: Fallen Orderhez:

  1. A meditációs pontokon egy új opció nyílt meg Meditation Training néven. Ez tartalmaz egyrészt egy Combat Challenges módot, amely egyfajta horda-mód. Különböző árkádos pályákon kell legyőznünk a hullámokban érkező ellenségeket. 12 kihívás van, amelyek egyre nehezebbek, ugyanis élethasználat vagy sérülés nélkül is teljesítenünk kell őket. Ez már a profi játékosoknak való és jutalmul BD–1 droidunkhoz kapunk új skineket.
  2. Szintén a Meditation Trainingen belül egy sokkal érdekesebb mód is van: a Battle Grid. Ez egy instant game, saját magunknak hozhatunk létre párbajokat, tetszés szerint variálhatjuk, hogy melyik pályán, milyen és mennyi ellenséggel akarunk szembenézni.
  3. A harmadik a New Journey +, amely értelemszerűen egy New Game plusz mód. Újrajátszhatjuk a kampányt Cal korábban kioldott képességeivel, az akkor begyűjtött skinekkel, fénykard alkatrészekkel, stb. Ebben a módban elérhető lesz Cal látomásban megjelent inkvizítor-öltözéke és így a vörös kiberkristály is. Továbbá egy új Protection & Defence I & II nevű fénykardskin is érkezik, amely a Lucasfilm és a Disney közreműködésével majd élőben is megvásárolható lesz Batuun, a Star Wars: Galaxy’s Edge parkban is (amint kinyit).
A Protection & Defence I-II fénykardskinek (EA.com)

A május 4-ei ünnepnaphoz az EA az összes Star Wars játékát – beleértve a LucasArts klasszikusait is – akciósan árulja a digitális áruházakban Steamen, GOG-on vagy az Originen. Érdemes most beszerezni a Jedi: Fallen Ordert, ha még nem tettétek, egy remek és hangulatos Star Wars singleplayer játék a kánonból. Lehet, hogy az EA és a Respawn hosszabb támogatást vezet be a Jedi: Fallen Orderhez, figyelik a rajongói visszajelzéseket és a jövőben talán még érkezhetnek új és ingyenes dlc-k.

[jnews_hero_13 hero_style=”jeg_hero_style_4″ include_post=”6385″]