A Ziro.hu négy éve számokban – infografika

Hány cikk született a Ziro.hu-n és mennyien olvasták azokat? Melyek voltak a legnézettebb videók a YouTube-csatornánkon? Mindezekre fény derül az infografikánkból.


A közelmúltban két infografikával is jelentkeztünk a Ziro.hu-n. Az egyiken megrajzoltuk a Boba Fett könyve élőszereplős sorozat idővonalát, míg a másikon a sorozatokkal kapcsolatos kibeszélő műsoraink (mínusz az azóta lezajlott Kenobi Kotyogó) furcsa statisztikáit mutattuk be.

Amint azt már tudhatjátok, június 30-án jelenik majd meg utolsó anyagunk a Ziro.hu-n (amely az Obi-Wan Kenobi sorozathoz kapcsolósó kibeszélőnk, a Kenobi Kotyogó legjobb pillanatait mutatja majd be), ezt követően nem frissül majd az oldal. Éppen ezért úgy gondoltuk, összeszedjük a legfontosabb számokat a Ziro.hu négy év egy hónapos életéből.

Ziro.hu összes stat

A jövő

A Ziro.hu augusztusig él még, ezt követően az alábbi oldalon lesznek visszaolvashatóak a cikkek: https://zirohu.wordpress.com

A Ziro.hu-nál összekovácsolódott csapat egy része együtt marad, s – bár alacsonyabb intenzitással, de – a Rebo.hu-n további Star Warsszal kapcsolatos írásokkal jelentkezik a jövőben. Emellett a Ziro.hu-n elindult kibeszélő műsorok is folytatódnak majd a Rixon Űrkocsmája YouTube-csatornán. A Ziro.hu Facebook-oldalát pedig átnevezzük majd Rebo.hu-ra, így követőink nem maradnak le az új oldal posztjairól sem.

Szóval csüggedésre nincsen ok, a Ziro.hu szellemisége tovább él!