[Hivatalos] Új képek és infók az Obi-Wan Kenobi sorozatról

FRISSÍTÉS (2022.03.09.): Az Entertainment Weekly friss anyagai után nem sokkal a sorozat első, ízelítő előzetese is napvilágot látott, amelyről itt számoltunk be:

[jnews_hero_13 hero_style=”jeg_hero_style_7″]

FRISSÍTÉS (2022.03.31.) Amint azt Ewan McGregor bejelentette, az Obi-Wan Kenobi sorozat premierje két nappal később, 2022. május 27-én lesz, viszont duplarésszel indul a széria.

Az Entertainment Weekly izgalmas exkluzív fotókat és információkat osztott meg a május 25-én érkező Obi-Wan Kenobi sorozathoz.


Jedi mester a Tatuinon és azon túl

Ewan McGregor szerint a sorozat elején egy megtört és hitevesztett Obi-Wan Kenobit fogunk látni, aki valamiképpen fel is adta.

Kép

Obi-Want a képeken láthatjuk egy barlangban meditálni, valamint egy eopie-val is, a jedi mester továbbra is jobban kedveli az élő hátasokat a technika vívmányainál.

Kép

Kép

Izgalmasabb azonban, hogy a kiadott képeken Obi-Wan nemcsak a Tatuinon tartózkodik, ezzel megerősítve azt a pletykát, hogy [su_highlight background=”#000000″ color=”#fff10d”]a jedi mester bizony elfogja hagyni a homokkal borított bolygót.[/su_highlight] Az egyik ilyen, távolabbi helyszín a Daiyu, melyet Joby Harold forgatókönyvíró Hong Kong városához hasonlított:

„Falfirkákkal borított éjjeli élete van és vagány. Van egy másfajta iránya és hangulata.”

Kép

Egy új ellenfél

Obi-Wan Kenobi mellett egy másik ismerős karakter is visszaköszön az újság fényképein, méghozzá a Joel Edgerton által alakított Owen Lars. Edgerton kapcsán a minisorozatot rendező Deborah Chow így nyilatkozott:

„Köszönöm George [Lucas], hogy Joel Edgertont vállogattad be Owen bácsi szerepére. Ez minden, amit mondhatok.”

Kép

A visszatérő ismerősök mellett a magazin egy új karakterről, a sorozat egyik antagonistájáról is lerántotta a leplet, aki nem más mint egy [su_highlight background=”#000000″ color=”#fff10d”]Reva nevű inkvizítor,[/su_highlight] akit a korábbi pletykáknak megfelelően Moses Ingram alakít.

Az inkvizítort a forgatókönyvíró és a rendező „kegyetlenül ambíciózusnak” írta le, míg a színésznő úgy nyilatkozott, hogy Darth Vader, a Főinkvizítor, valamint az ő karaktere közös sötét oldali célban osztoznak, ugyanabban a csapatban játszanak.

Kép

Kép

Az Entertainment Weekly március 18-án fog megjelenni az amerikai újságosstandokon, melyben a sorozat készítőivel, főbb szereplőivel beszélgetnek.

Az Obi-Wan Kenobi május 25-én kezdődik a Disney+-on.