[Hivatalos] Itt az Obi-Wan Kenobi előzetes!

FRISSÍTÉS (2022.03.31.) Amint azt Ewan McGregor bejelentette, az Obi-Wan Kenobi sorozat premierje két nappal később, 2022. május 27-én lesz, viszont duplarésszel indul a széria.

A Disney befektetőknek szóló éves meeting keretében bemutatták az Obi-Wan Kenobi élőszereplős sorozat első előzetesét!


Március 9-én, magyar idő szerint délután előbb képeket és friss információkat kaptunk a május 25-én érkező Obi-Wan Kenobi sorozathoz, este pedig megjött a hivatalos előzetes is. Egyelőre csupán teaser (ízelítő) előzetesnek számít a videó, mégis nagyon sok mindent mutat.

[jnews_hero_13 hero_style=”jeg_hero_style_4″ include_post=”11189″]

Már az előzetesből is kiderül, hogy a sorozatban nagyon fontos szerep jut a jedik levadászásával megbízott inkvizítoroknak. Egy új inkvizítor karaktert, Revát fogja alakítani Moses Ingram, akiről a StarWars.com írta meg, hogy ő a Harmadik Nővér.

Rajta kívül azonban régi ismerősként köszönhetjük a Lázadók animációs sorozat néhány inkvizítorát: a Főinkvizítort (Rupert Friend megformálásában), valamint az Ötödik Fivért is, akit a korábbi pletykáknak megfelelően Sung Kang alakít. Az Invizítorok erődjét is megpillanthatjuk, amelyet például a Jedi: Fallen Order játékban is láthattunk, de még a pörgős fénykardjuk is felbukkant.

A teaserben természetesen Obi-Wan karaktere kap fontos szerepet, de például Owen bácsit, sőt, a kis Luke-ot is láthattuk. Emellett megpillanthattuk egy pillanatra Indira Varmát is, aki – a korábban a forgatásról kiszivárgott fotókat is igazolva – egy birodalmi tisztet alakít a sorozatban.