Furcsa statisztikák a Ziro.hu eddigi három kibeszélő műsorából

Február elején elindult legújabb videósorozatunk, a Legjobb Pillanatok, amelyben a Ziro.hu kreatív szakembereként összevágom a legviccesebb részeket portálunk műsoraiból. A sorozat sikerére való tekintettel hoztam a vágószobából pár, a Mando Mondó, a Bad Batch Beszélő és a Boba Blabla című műsorainkkal kapcsolatos érdekességet.


[jnews_hero_8 hero_style=”jeg_hero_style_4″ include_post=”10960,11039,11082″ sort_by=”oldest”]

Portálunk névadója, [su_highlight background=”#000000″ color=”#fff10d”]Ziro, a hutt neve körülbelül 372 alkalommal hangzik el[/su_highlight] a három műsor 19 órája alatt, legtöbbször a Boba Blablában. A dobogó második fokát Kádas István főszerkesztő-helyettesünk kedvenc karaktere, Thrawn főadmirális csípte meg, akinek neve 45-ször hangzik el összesen, ebből minimum 27-szer István jóvoltából. A dobogó harmadik fokán Grievous tábornok áll – hála nekem – 14 említéssel.

Gyakori téma a hozzászólók körében is, hogy főszerkesztőnk, Földi Bence, mit iszik az adások közben és mennyit. A válasz, amit mindenki epekedve várt, az az, hogy leginkább kólát, összesen eddig 14 korsóval, amit 104-szer emelt a szájához.

Még ennél is érdekesebb, hogy a három műsor 19 órájában [su_highlight background=”#000000″ color=”#fff10d”]nem a műsorvezetőnk, Földi Bence beszél a legtöbbet, hanem Kelemen Richárd „Rixon” felelős szerkesztőnk.[/su_highlight] Annak ellenére, hogy nem szerepelt minden adásban, mégis hat másodperccel és két kimondott szóval előzi főszerkesztőnket.

Rixon tartja a legtöbb poén rekordját is, a Fennec Shand keresztnevéből eredő mérhetetlen mennyiségű szóviccről nem is beszélve.

Az is kiderült, hogy szerzőnket, Faragó Dánielt a legnehezebb kizökkenteni, de ha egyszer sikerül, akkor onnantól az egész adást végigvigyorogja. És hogy mivel lehet ezt elérni? Csak meg kell említeni kedvencét, Obi-Want, vagy egy mikrosütőt.

A Boba Blabla adásaiban már legfiatalabb szerzőnk, Boros Bálint, valamint én is részt vettem. Különös tény, hogy a leggyakrabban elhangzó mondat azóta a „Mondjad, Bálint!” lett, míg én tartom a legkevesebb beszéd rekordját.

A Mando Mondo ötödik adásában elhangzott az időtlen és kétségkívül legjobb elszólásunk, miszerint „Grogu egy kicsit azért retardált”. Ezért Kádas István volt a felelős.

A Bad Batch Beszélő legnagyobb érdekessége pedig, hogy arányosan ez az a műsor, ahol a legtöbb időt töltöttünk viccelődéssel.

A sorozatot két adásban beszéltük ki, ami 2 órányi anyagot jelentett, mégis több mint 19 perc „hülyeség” hangzott el. A Mando Mondó volt a legkomolyabb műsorunk, ahol kb. nyolc óra alatt ÖSSZESEN 14 perc ment el ilyesmire. A Boba Blabla cirka nyolc órájában csupán 24 percet töltöttünk poénkodással.

Vajon elkövetkező kibeszélőink bármelyike képes lesz felülmúlni ezt? Letaszítja valaki Istvánt trónjáról egy jobb beszólással, mint a retardált Grogu? Bence képes lesz visszaszerezni az irányítást? Hamarosan kiderül!

Végezetül következzék egy kisebb infografika, amelyen összeszedtük a legérdekesebb infókat!