A Kenobi sorozatról és a zárótrilógia karaktereinek további sorsáról is beszélt a Lucasfilm elnöke

Kathleen Kennedy elárulta, a Lucasfilm kreatív csapata gondolkodik a zárótrilógia karaktereinek további történetein.


Nem biztos, hogy a Skywalker korában láttuk utoljára a Star Wars zárótrilógiájának karaktereit. Legalábbis erre enged következtetni Kathleen Kennedy Lucasfilm-elnök friss nyilatkozata, melyet az Empire magazinnak adott. A lap a The Book of Boba Fett, az Obi-Wan Kenobi és az Ahsoka sorozatokkal is foglalkozik november 25-én megjelenő számában, emiatt kérdezték Kennedy-t, akinek bizonyos szavaival reklámozzák a friss lapot.

„Természetesen ezeket a karaktereket nem fogjuk elfelejteni. Tovább élnek, s erről sokat beszélgetünk a kreatív csapattal”

– fogalmazott a zárótrilógia karakterei kapcsán Kathleen Kennedy. Az Empire magazin az Obi-Wan Kenobival kapcsolatos elnöki szavakat is beleírta ajánlócikkébe. A jövőre érkező élőszereplős sorozattal kapcsolatban Kathleen Kennedy a címszereplő Ewan McGregor és az ismét Darth Vader jelmezébe bújó Hayden Christensen újbóli találkozását emelte ki.

[jnews_hero_13 hero_style=”jeg_hero_style_4″ include_post=”10422″]

„Az volt a legizgalmasabb, hogy láthattam, ők mennyire izgatottak voltak. Régóta nem találkoztak. Meglepett, mennyire elképesztően érzelmes volt, hogy ismét ezekben a szerepekben találták magukat, és hogy realizálták, mennyire fontos volt mindkettejüknek a Star Wars. Ez volt a karrierük kezdete”

– mondta Kathleen Kennedy, nyilvánvalóan elfeledkezve McGregor 1996-os első nagy dobásáról, a Trainspottingról.

Még három év?

Kennedy kapcsán érdemes megemlíteni, hogy egy korábban a The Hollywood Reporternél dolgozó újságíró, Matthew Belloni új portálja, a Puck News múlt heti hírlevelében azt írta, meghosszabbították az elnök 2021 végén lejáró szerződését a Lucasfilmnél. 2018-ban ugyanez történt, amikor a Lucasfilm élére George Lucas által kinevezett Kathleen Kennedy 2021-ig hosszabbított.

[jnews_hero_13 hero_style=”jeg_hero_style_7″ include_post=”4728″]

Az információt a Lucasfilm egyelőre nem kommentálta, így csak pletykaként kezelendő. Mindenesetre beszédes, hogy nincs szó Kathleen Kennedy esetleges utódlásáról. Ahogy az is, hogy Kennedy férje, Frank Marshall is retweetelt a Twitteren egy olyan posztot, amelyben kifigurázzák azokat a youtubereket, akik korábban nem létező informátoraikra hivatkozva lehozták: a Lucasfilm elnöke nem sokáig tölti be a posztját.