Egyelőre nincs hatással a The Acolyte a Köztársaság Fénykora történeteire

A Köztársaság Fénykora egyik szerzője örül, hogy újabb történetszál kapcsolódik be a jedik bukásához vezető éra sztorijaiba.


Tavaly decemberben lett hivatalos, hogy Leslye Headland élőszereplős Star Wars-sorozata a The Acolyte címet kapja. A Köztársaság Fénykora éra végnapjaiban játszódó misztikus thriller a galaxis sötét titkaira és a felbukkanó Sötét Oldalra fókuszál. A korábban kiszivárgott információk szerint női főszereplőt és sok harcművészetet láthatunk majd a sorozatban.

A The Acolyte idővonalon való elhelyezése miatt sokakban felmerülhetett a kérdés, hogy A Köztársaság Fénykora kiadási projekt öt felelőse, a Luminous Fives írói is részt vesznek valamilyen formában a fejlesztésben.

[jnews_hero_9 hero_style=”jeg_hero_style_4″ include_post=”8573,8801″]

Nos, Cavan Scott a ComicBook.com-nak adott podkasztinterjúban eloszlatta az ezzel kapcsolatos kételyeket. Állítása szerint a Luminous Five munkáját, így a Köztársaság Fénykora érájában játszódó történeteket sem befolyásolja a The Acolyte. Scott azt mondta, az történt, hogy egyeseknek tetszhetett, amit évek munkája során kialakítottak a Köztársaság Fénykora érájának történeteivel kapcsolatban, s új terveken kezdtek el agyalni.

„A Köztársaság Fénykora érája rendkívül hosszú ideig tart, ez a jedik bukását megelőző korszak. Ezért roppant izgalmas látni, hogy más történetfonalakat is fejlesztenek, amelyek bekapcsolódnak. Mi pedig láthatjuk majd, milyen végpontokra kell majd eljutnunk. Szóval nagyon izgalmas lesz”

– fogalmazott a brit író, amivel egyúttal arra is utalt, hogy a jövőben lehet kölcsönhatás a The Acolyte és A Köztársaság Fénykora kiadási projektben megjelenő könyvek és képregények között.