[PLETYKA] Kezdődik a Cassian Andor sorozat forgatása

Már tűkön ülve várjuk A mandalore-i második évadának október 30-ai indulását, ám ne feledjük el, hogy a többi élőszereplős sorozat is a készítés különböző fázisában áll. A következő széria minden bizonnyal az egyelőre cím nélküli Cassian Andor sorozat lesz, mely 2021-re várható. Úgy tűnik, a forgatást hamarosan megkezdik, méghozzá új rendezővel a fedélzeten!


Az általában megbízhatónak számító Deadline hozta le azt az exkluzív információt, miszerint Toby Haynes fogja rendezni a [su_highlight background=”#000000″ color=”#fff10d”]Cassian Andor széria első három részét[/su_highlight] a hamarosan (állítólag októberben) kezdődő forgatáson. Bár a Lucasfilm hivatalosan nem erősítette meg ezt az értesülést – szóval egyelőre pletykaként kezelendő –, jó esély van arra, hogy a Disney+ sorozat forgatását már nem állítja meg  a koronavírus, ugyanis a széria készítői rugalmasan reagálnak a világjárványra.

A Deadline értesülései szerint az első három epizód rendezését éppen az angliai utazással járó vírusveszély elkerülése miatt adta át Tony Gilroy showrunner, író és kivetelező producer az Egyesült Királyságban élő Toby Haynesnak.

Toby Haynes Taking Over Directing Duties on Cassian Andor Star Wars Series - Cinelinx | Movies. Games. Geek Culture.
Toby Haynes (Cinelinx)

A rutinos brit televziós rendező olyan kultikus sorozatok epizódjait dirigálta eddig, mint a Doctor Who, Sherlock vagy éppen a Black Mirror. A cikk szerint az [su_highlight background=”#000000″ color=”#fff10d”]már korábban is tervben volt, hogy Haynes rendezni fog néhány epizódotot a Cassian Andor sorozatban is,[/su_highlight] a változás leginkább abban áll, hogy a tervezettnél nagyobb feladat hárul rá a szériában, rögtön az első három epizód, amivel ő rakja majd le a sorozat alapjait.

Természetesen ez a „kis” változtatás nem jelenti azt, hogy a Zsivány Egyest helyrepofozó Tony Gilroy hátrébb lépne a projekttől, New York-i otthonából showrunnerként és kivetelező producerként továbbra is szigorú szemmel követi nyomon a széria munkálatait.

[jnews_hero_13 hero_style=”jeg_hero_style_4″ include_post=”4361″]

A Cassian Andor sorozat, melyet sokan a Zsivány Egyes előzményszériájaként aposztrofálnak, egyfajta kémthriller lesz, ahol természetesen Diego Luna és Alan Tudyk is visszatérnek Cassian és K2 szerepéhez. A Lucasfilm hivatalos oldala már korábban megerősítette, hogy rajtuk kívül a Lázadás vezetője, [su_highlight background=”#000000″ color=”#fff10d”]Mon Mothma is visszatér a szériában,[/su_highlight] természetesen Genevieve O’Reilly alakításában, míg új szereplőként a zseniális Stellan Skarsgård (Vadászat a Vörös Októberre, A Karib-tenger kalózai: A Holtak kincse, Thor, Csernobil, stb.), illetve Kyle Soller (Anna Karenina)és Denise Gough (Angyalok Amerikában) is szerepet kap a sorozatban.

[jnews_hero_13 hero_style=”jeg_hero_style_4″ include_post=”6266″]

A Deadline egy korábbi exkluzív cikkében azt is elpletykálta, hogy a sorozat egyelőre ismeretlen női főhősét Adria Arjona (Tűzgyűrű: Lázadás, Határok mentén) fogja alakítani. Ugyancsak petykaként merült fel, hogy Jimmy Smits is visszatérhet a kémthrillerben Bail Organa szerepében, valamint Alistair Petrie is újra felbukkanhat mint Draven tábornok.

Adria Arjona In Talks To Join Jared Leto In 'Morbius' Movie – Deadline
Adria Arjona (Deadline)

Izgatottan várjuk a Cassian Andor sorozatot és reméljük hogy a forgatás a vírus ellenére is zökkenőmentesen zajlik majd!