Rey szinte Kenobi lett

Daisy Ridley mesélt arról, hogyan alakult Rey származása. A Skywalker kora forgatása alatt sem volt biztos, hogy Palpatine leszármazottja a karakter.


[jnews_hero_13 hero_style=”jeg_hero_style_4″ include_post=”7519″]

A közelmúltban John Boyega fogalmazott meg kritikákat a folytatástrilógiával kapcsolatban, ám ő dicsérte J. J. Abramst. Most Daisy Ridley nyilatkozott, de ő már nem mondott olyan hízelgő dolgokat Az ébredő Erő és a Skywalker kora rendezőjéről.

A színésznő Josh Gaddel beszélgetett, aki egyebek között arról kérdezte Ridley-t, mit tudott Rey származásáról. A 28 éves brit színésznő így fogalmazott:

„Nem sokat, az elején eljátszottak a gondolattal, hogy Obi-Wannal áll kapcsolatban. Több különböző verzió volt, amelyek közül az egyik az volt, hogy Rey egy senki. Folyton változott.”

Ehhez hasonlóan meglepő volt, amit a IX. epizód munkálatai kapcsán mondott, igaz, összecsengett azzal is, amit Anthony Daniels írt az önéletrajzi könyvében. C–3PO megformálója azt állítja, egy idő után már nem is tanulta meg a szövegeit, mert szinte naponta változott a forgatókönyv.

„Elérkezett a IX. epizód, J. J. elmesélte nekem a film történetét, és azt mondták »Oh yeah, Palpatine nagypapa«, én pedig azt mondtam, »Menő!« De két héttel később odajött hozzám és azt mondta, »Oh, mégsem vagyunk biztosak ebben…« Szóval folyamatosan változott. Amikor forgattuk [a befejező részt], még akkor sem voltam biztos Rey származásában.”

Arra a kérdésre, hogy visszatérne-e Rey szerepébe, Daisy Ridley azt mondta, soha ne mondjuk, hogy soha, de szerinte a Skywalker kora lezárta a történetet.